Én emlékezetkiesést: 4 betegségek érintett lehet

Nem emlékszem, hogy a neve a film ment, hogy tegnap este, vagy az utolsó könyv, amit csinálni? Ne aggódj, nem feltétlenül az Alzheimer-de talán a megnyilvánulása egy másik betegség is megérdemli, hogy érdekel.

A Depresszió

A DepresszióDepressziós ember egy emlék, ami működik kevésbé jól, mint az egészséges emberek. Sőt, a t riles memória aggodalomra depressziós betegek a 7-ből 10 esetben. Ez egy tanulmány, 2013 októberében a medical journal Viselkedési Agy Kutatás, amely kimutatta, sorvadása a hippocampus a depressziós személyek . Most, a hippocampus pontosan az agynak az a területe, amely kezeli a memória pedig hangulat. Depresszív viselkedés foglal olyan sok helyet az agyban, hogy végül terjeszkedő egyéb tevékenységek, különösen, hogy a hippocampus.

Egyéb tünetek figyelemmel kell kísérni közé tartozik a fáradtság, alvás, valamint az étvágy zavarok, ingerlékenység

Hogyan reagálsz ? Ha fáradtnak érzi magát, s azt veszi észre, sok a tüneteket, hogy egy találkozót, hogy egy pszichiáter, vagy pszichológus, aki lehet, hogy egy pontos diagnózis.

Alvási apnoe

Minőségi alvás elengedhetetlen, hogy fenntartsák a jó memória . Alszom jól Alvási apnoelehetővé teszi, hogy az agy rögzíti a legtöbb akvizíciók, illetve, hogy “bolt őket egy sarokban a fejét”. Számos tanulmány azt mutatja, hogy egy jó éjszakai alvás a legjobb módja annak, hogy a munka memória, valamint a tanulási képességeket. Azonban alvási apnoe osztja éjszaka pedig nem teszi lehetővé az agy megfelelő működéséhez miatt mikro-ébresztőóra. Szerint egy Amerikai tanulmány a University of New York a lapban Neurológiai április 2015-ig, személyek szenvednek alvási apnoe memória problémák, illetve a szellemi hanyatlás körülbelül 10 évvel korábban, mint mások. A betegségek tűnik, a 77 éves átlagos ellen 90 év általában.

Egyéb tünetek nézni: horkolás, ébredés fáradtság, fejfájás, nappali álmosság

Hogyan reagálsz ? Foglaljon időpontot egy ENT, hogy tud ajánlani egy speciális kórházi szolgáltatás, amely rögzíti az este elektródákkal határozza meg, ha tényleg alvási apnoe. Ez a felülvizsgálat lehet tenni otthon.

Hypothyreosis

A hypothyreosis , azaz lassítja a működését, a pajzsmirigy, lehet fűzni, memória zavarok. Mert, mint a pajzsmirigy kiválaszt túl kevés hormont, az egész pszichomotoros rendszer, amely lassítja. Majd a memória is érintett. Ez is annak az eredménye, hogy a nagy fizikai, illetve szellemi fáradtság által okozott hormonális rendellenesség.

Egyéb tünetek, hogy ellenőrizni kell a következők hiánya hang, lassú szívverés, száraz bőr, közlekedési zavarok (székrekedés, puffadás)

Hogyan reagálsz ? Kétség esetén az orvos vér-vizsgálat mérni, TSH, azaz a hormon serkenti a pajzsmirigy. A TSH-szint általában közötti 0.3 5 µe / mL vért. Hypothyreosis megerősítést nyert, amikor a TSH-szint meghaladja a 10 µe / mL. Vizsga teljes-az értékelés pontosítani, mert a hypothyreosis: köztük, ultrahang, esetleg pajzsmirigy szcintigráfia.

Lisztérzékenység

Ez egy krónikus bélbetegség, amely megakadályozza, hogy a megfelelő Lisztérzékenységfelszívódását glutén -, a keverék-ben található fehérjék egyes szemek, mint a búza vagy zab. Ez a glutén intolerancia hatással lenne egy 300 ember. Nem tanulmány eddig sikerült magyarázom a mechanizmus, amely emlékezetkiesést okoz az emberek szenvednek a lisztérzékenység. De ez a jelenség nagyon gyakori, hogy a betegek egyes kutatók úgy vélik, hogy a krónikus gyulladás a bél (a második agy!) Közvetlenül befolyásolja az agy, ez már az igazi.

Egyéb tünetek nézni a következők: krónikus árutovábbítási betegségek (hasmenés, székrekedés, puffadás), fogyás, fáradtság, izomgörcsök

Hogyan reagálsz ? Kérdezze meg orvosát, hogy írjon fel egy szerológiai vizsgálatra által termelt antitestek a betegség. Alapján az értékelő által végzett Magas Hatóság az Egészség, csak a keresés anti-endomysium antitest, antitransglutaminase antitestek megvan a helye a diagnózis a lisztérzékenység. Ha ez pozitív, megerősíti a klinikai gyanú, úgy dönt, egy lehetséges szövettani vizsgálat a vékonybél.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *